webshop laten maken2019-02-08T18:09:35+00:00

Webshop laten maken

Wil je snel en voordelig een webshop laten maken? Wij bouwen moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. Jij levert de afbeeldingen en teksten aan. Wij doen de rest! Ben je geen goede schrijver maar wil je wel unieke teksten ? Wij helpen je om je teksten en omschrijvingen te optimaliseren voor zoekmachines.Meer weten?

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 1 week!

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN!

Webshop laten maken in bestaande website

Heb je al een website en wil je een webshop toevoegen? Ook dan kun je bij ons een webshop laten maken. Wij bouwen de webwinkel zo dat hij naadloos overgaat in je bestaande website. In overleg kunnen we je bestaande website ook van een nieuwe moderne layout voorzien.


Webshop laten maken en onderhouden

Uiteraard verandert er wel eens wat aan je webshop. Je wilt bijvoorbeeld nieuwe producten kunnen toevoegen of verwijderen. Als je bij ons een webshop laat maken zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Daarmee kun je zonder technische kennis aan de slag. Kun je het niet alleen en heb je hulp nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres: je kunt al je onderhoudstaken aan ons ervaren team uitbesteden.

Voordelen

  • Professioneel en modern design
  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  • Je klanten kunnen betalen met iDeal, overschrijving, PayPal of credit card

  • Integratie met je bestaande of nieuwe website

  • Mobiele webshop mogelijk: werkt goed op computer, tablet of telefoon

  • Bij ons een webshop laten maken? Dat kan al vanaf €549

Liever een gewone website?

Dan kun je bij ons ook een gewone website laten maken. Stel je vraag eens via de live chat of e-mail en we helpen je graag verder!